White-labeling

Er zijn verschillende mogelijkheden om het Keycafe sleutelbeheersysteemmaat te maken.

SmartBox-verpakking met MS5-merk

Op maat gemaakte full wraps zijn verkrijgbaar als accessoire voor uw Keycafe SmartBox. De omslagdoek is gemaakt van duurzaam weerbestendig vinyl en kan worden voorzien van het logo van uw bedrijf en een aangepaste afbeelding. Bij uw bestelling is een gratis ontwerpadvies inbegrepen, zodat uw SmartBox uw merk weerspiegelt.

Op maat gemaakte verpakkingen zijn beschikbaar voor MS5, MS5E-18 en MS5E-42 en worden op uw SmartBoxen aangebracht in onze productiefaciliteit in Vancouver. Afhankelijk van het bezorggebied worden de SmartBox-levertijden verlengd:

Noord-Amerika: +3 weken levertijd

Europa: +4 weken levertijd

Rest van de wereld: +5 weken levertijd

SmartBox-verpakking met MS4 / MS3-merk

Op maat gemaakte full wraps zijn verkrijgbaar als accessoire voor uw Keycafe SmartBox. De omslagdoek is gemaakt van duurzaam weerbestendig vinyl en kan worden voorzien van het logo van uw bedrijf en een aangepaste afbeelding. Bij uw bestelling is een gratis ontwerpadvies inbegrepen, zodat uw SmartBox uw merk weerspiegelt.

Wraps zijn momenteel beschikbaar voor de MS4, MS4M, MSE30, MS3, MS3M en MS200X SmartBoxen. Ze worden afzonderlijk van de SmartBox verzonden en de levertijd bedraagt 2-4 weken nadat een ontwerp is afgerond. De SmartBox-eigenaar installeert zijn eigen wrap. Voor grotere bestellingen van meer dan 8 basisstations kan Keycafe de SmartBoxen vóór verzending in de fabriek verpakken.

Op maat gemaakte SmartBox-wraps zijn niet meer in onze online winkel te vinden. Als u een aankoop wilt doen, neem dan contact op met ons verkoopteam.

Voor instructies over het aanbrengen van de wrap, bekijk deze walkthrough video.

Merk Keycafe-sleutelhangers

Vervolledig de reis van uw klanten met Keycafe via op maat gemaakte Keycafe-sleutelhangers of badges. Merksleutelhangers worden geleverd in verpakkingen van 100 stuks. Download de sjabloon om uw eigen ontwerp te maken en stuur het ontwerp vervolgens in een afdrukbaar PDF-formaat naar uw accountvertegenwoordiger. Houd er rekening mee dat het witte gebied niet kan worden bewerkt. Dat moet je precies laten zoals het in het ontwerp staat.

Te koop in de Keycafe online winkel.

Sjablonen:

Sleutelhanger

Kenteken

Merk SmartBox-scherm

BusinessPro-functie

SmartBox-schermaanpassing is een functie die alleen beschikbaar is in het BusinessPro-abonnement.

MS5/MS4

Op het MS5 SmartBox-scherm kunt u het logo van uw bedrijf uploaden ter vervanging van het Keycafe-logo, evenals afbeeldingen voor een diavoorstelling die op het scherm verschijnt wanneer de SmartBox niet in gebruik is. Volg deze stappen:

1. Log in op uw Keycafe Dashboard.
  2. Selecteer de Locatie met de MS5 waarvoor u het scherm wilt aanpassen.
  3. Selecteer Aanpassen.
  4. Schakel de knop in voorGebruik aangepast logo, kies een afbeeldingsbestand volgens de richtlijnen en selecteer vervolgens Uploaden.
  5. Schakel de knop in voor Gebruik aangepaste diavoorstelling, kies een afbeeldingsbestand en selecteer vervolgensUploaden.

MS3

Om het Keycafe-logo te vervangen door uw bedrijfslogo op het MS3 SmartBox-touchscreen, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw Keycafe Dashboard.
  2. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  3. Selecteer Geavanceerden vervolgensWhitelabeling activa.
  4. Voer de naam van uw bedrijf en selecteer Update.
  5. Upload het logo van uw bedrijf door een jpg- of png-bestandsformaat te kiezen (320 x 105px).
  6. Selecteer in het menu Geavanceerd SmartBox-opties.
  7. Schakel Whitelabel SmartBox in.

Aangepast Help-menu

Om uw eigen aangepaste tekst toe te voegen aan het helpmenu op het SmartBox-scherm, zoals uw bedrijfsondersteuningsnummer of e-mailinformatie, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw Keycafe Dashboard.
  2. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  3. Selecteer Geavanceerden vervolgens SmartBox-opties.
  4. Klik op de schakelaar Ondersteuningsgebied om deze functie in te schakelen.
  5. Voer uw aangepaste tekst in en klik op Opslaan.

Aangepaste taalinstellingen

Volg deze stappen om de talen te kiezen die beschikbaar zijn op uw SmartBox:

1. Log in op uw Keycafe Dashboard.
  2. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  3. Selecteer Geavanceerden vervolgens SmartBox-opties.
  4. Vink alle talen aan die u op uw SmartBox-touchscreen wilt weergeven.
  5. Voer uw aangepaste tekst in en klik op Opslaan.

OPMERKING:

Als u het taalselectiemenu uit uw SmartBox-workflow wilt verwijderen, schakelt u alle talen op één na uit.

Maatwerk app met de API

Met de robuuste Keycafe API kunt u uw eigen klantreis creëren binnen uw bestaande software of uw eigen app bouwen. Zie API-documentatie voor meer details.