Accountbeheer

In dit artikel:

Accounttelefoonnummer wijzigen

  1. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  2. Selecteer Accounten vervolgens de knop Bewerken.
  3. Selecteer uw landcode in het vervolgkeuzemenu Vlag.
  4. Voer uw nieuwe mobiele telefoonnummer in.
  5. Voer de verificatiecode in die via sms naar uw nieuwe mobiel is verzonden en selecteer Bevestigen.
  6. Selecteer Bijwerken.

Uw telefoonnummer is vereist

Houd er rekening mee dat u uw nummer niet kunt verwijderen zonder het te vervangen door een nieuw nummer.

 

Hoe u het e-mailadres van uw account kunt wijzigen

  1. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  2. Selecteer Accounten vervolgens de knop Bewerken.
  3. Voer uw nieuwe e-mailadres in het veld E-mail in.
  4. Selecteer E-mail bijwerken.

 

Accountnaam wijzigen

  1. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  2. Selecteer Accounten vervolgens de knop Bewerken.
  3. Voer uw nieuwe voornaam en achternaam in
  4. Selecteer Bijwerken.

 

Globale SmartBox-codes

Met Global SmartBox Codes kunt u uw sleutels ophalen en afleveren zonder de app. Als u de mobiele telefooncode gebruikt en 2FA heeft ingeschakeld, moet u ook een verificatiecode invoeren die naar uw mobiel wordt verzonden. Als u de niet-mobiele code gebruikt, hoeft u geen verificatie uit te voeren, zelfs niet als 2FA is ingeschakeld.

 

Account pauzeren

Zolang u geen sleutel bij een SmartBox laat afgeven, worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

Accountannulering

  1. Zorg ervoor dat al uw sleutels zijn opgehaald bij Keycafe SmartBoxen.
  2. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  3. Selecteer Accounten vervolgens de knop Bewerken.
  4. Selecteer Account annuleren, voer uw reden voor annulering in, samen met eventuele feedback, en selecteer Annulering bevestigen.

Terugbetalingen bij het annuleren van een account

Wanneer u de service annuleert, restitueren wij al het ongebruikte openbare netwerktegoed dat u in de voorgaande 12 maanden hebt gekocht.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1