Šiame straipsnyje:
- Pridėti pilną vartotoją
- Pridėti SmartBox vartotoją
- Masinis vartotojų įkėlimas
- Vartotojo teisių redagavimas arba peržiūra
- Pašalinti arba ištrinti vartotoją
Pridėti pilną vartotoją
- Pasirinkite + Pridėti → Vartotojas → Pilnas vartotojas.
- Įveskite vardą vartotojui.
- Įveskite el. pašto adresą, norėdami pakviesti vartotoją užregistruoti paskyrą.
- Jei norite, įveskite komentarą, kuris bus išsiųstas vartotojui kartu su kvietimu.
- Galite įvesti individualų prieigos kodą, išjungti jį perjungdami mygtuką arba atsitiktinai sugeneruoti kodą išjungdami ir vėl įjungdami perjungiklį.
- Įveskite leidimą vartotojui – tai gali būti raktas, raktų grupė arba vieta.
- Įveskite leidimo vaidmenį vartotojui.
- Jei norėtumėte priskirti vartotojo ženkliuką šiam vartotojui, įveskite nenaudoto lipnaus ženkliuko arba raktų pakabuko serijos numerį.
- Siųsti pasveikinimo el. laišką automatiškai išsiunčia el. laišką vartotojui, kai jis baigia registraciją, kuriame yra jo prieigos kodas, taip pat naudingų patarimų ir nuorodų, kaip pradėti naudotis Keycafe sistema. Rekomenduojame palikti šią parinktį įjungtą.
- Pasirinkite Pridėti vartotoją.
Pilnų vartotojų peržiūra po pakvietimo
Sukūrę pilną vartotoją, juos matysite po „Pakviesti“ filtru skirtuke Vartotojai. Kai jie sukurs Keycafe paskyrą, jie pasirodys po „Visi“ filtru.
Pridėti SmartBox vartotoją
- Pasirinkite + Pridėti → Vartotojas → SmartBox vartotojas.
- Įveskite vartotojo vardą ir pavardę.
- Jei norite, įveskite kontaktinį el. pašto adresą. Jis naudojamas tik programuojamiems įspėjimams ir pasveikinimo el. laiško siuntimui 10-ame žingsnyje.
- Galite įvesti individualų prieigos kodą, išjungti jį perjungdami mygtuką arba atsitiktinai sugeneruoti kodą išjungdami ir vėl įjungdami perjungiklį.
- Įveskite leidimą vartotojui – tai gali būti raktas, raktų grupė arba visi raktai. Atkreipkite dėmesį, kad tai bus „Tik keitimas“ leidimas.
- Jei norėtumėte priskirti vartotojo ženkliuką šiam vartotojui, įveskite nenaudoto lipnaus ženkliuko arba raktų pakabuko serijos numerį.
- Siųsti pasveikinimo el. laišką automatiškai išsiunčia el. laišką vartotojui, kai jis baigia registraciją, kuriame yra jo prieigos kodas, taip pat naudingų patarimų ir nuorodų, kaip pradėti naudotis Keycafe sistema. Rekomenduojame palikti šią parinktį įjungtą.
- Pasirinkite Pridėti vartotoją.
Masinis vartotojų įkėlimas
Jei turite daug vartotojų, kuriuos reikia pridėti, galite atlikti masinį įkėlimą naudodami csv failą. Žr. Masinis vartotojų įkėlimas instrukcijas.
Vartotojo teisių redagavimas arba peržiūra
- Pasirinkite Vartotojai → vartotoją, kurį norite redaguoti arba peržiūrėti.
- Dabar galite atlikti šiuos veiksmus:
- Peržiūrėti, kokius raktus vartotojas šiuo metu yra pasiėmęs
- Peržiūrėti / redaguoti, kuriems raktams ir vietoms vartotojas turi leidimus
- Peržiūrėti vartotojo raktų paėmimo ir grąžinimo istoriją
- Peržiūrėti / redaguoti vartotojo kontaktinę informaciją, prieigos kodą ir vartotojo ženkliuko informaciją
Pašalinti arba ištrinti vartotoją
Neaktyvūs vartotojai
Vartotojai, kurie 365 dienas buvo neaktyvūs (neprisijungė), bus automatiškai suplanuoti ištrinti per 30 dienų.
Yra trys vartotojo pašalinimo parinktys:
- Pašalinimas pašalina vartotoją iš organizacijos ir visų su juo susijusių leidimų, bet neišjungia jo paskyros.
- Ištrynimas ne tik pašalina vartotoją iš organizacijos ir visų su juo susijusių leidimų, bet ir visam laikui išjungia jo paskyrą bei anonimizuoja visus jo duomenis pagal GDPR reglamentus. Tai yra neatšaukiama ir negali būti anuliuota. Pasirinkite tarp tiesioginio ir 30 dienų atidėjimo.
- Archyvavimas pašalina vartotoją iš organizacijos ir visų su juo susijusių leidimų, taip pat išjungia jo paskyrą. Tačiau jo duomenys nėra anonimizuojami.
Tam tikros sąlygos neleis ištrinti vartotojo:
- vartotojas priklauso kitai organizacijai su raktais
- vartotojas aktyviai naudoja Keycafe Public asmeniniam raktų keitimui
- Pasirinkite Vartotojai → vartotoją, kurį norite pašalinti arba ištrinti → Apie vartotoją → Redaguoti.
- Pasirinkite Pašalinti vartotoją → Pašalinti arba Ištrinti vartotoją → Ištrinti.
Telefono numerio pakartotinis naudojimas
Jei reikia ištrinti vartotoją ir sukurti naują vartotoją su tuo pačiu telefono numeriu, pasirinkite Ištrinti nedelsiant.