Šiame straipsnyje:


 

Kas yra vietovių grupės?


Jums gali prireikti bendrinti vieną vietovių grupę su kai kuriais žmonėmis, o kitą vietovių grupę – su kitais. Grupių funkcija leidžia jūsų paskyroje sukurti vietovių pogrupį ir bendrinti tą pogrupį taip, tarsi tai būtų viena vietovė. Pagal numatytuosius nustatymus visos jūsų sukurtos vietovės yra pagrindinėje grupėje, pavadintoje „All Locations“. Ši grupė leidžia lengvai bendrinti visas jūsų vietoves su pasirinktais vartotojais.

 

Vietovių grupės nustatymas


  1. Pasirinkite mygtuką + Add viršuje kairėje ir pasirinkite Group.
  2. Suteikite grupei pavadinimą ir aprašymą, tada pasirinkite parinktį Location Group ir pasirinkite Add Group.

 

Vietovių pridėjimas į grupę


  1. Iš meniu pasirinkite Groups.
  2. Pasirinkite grupės, į kurią norite pridėti vietovių, pavadinimą.
  3. Pasirinkite Add Location.
  4. Ieškokite raktų, kuriuos norite pridėti į šią grupę, pagal pavadinimą.
  5. Iš paieškos išskleidžiamojo sąrašo pasirinkite raktų, kuriuos norite pridėti, pavadinimą.

 

Vartotojų pridėjimas į vietovių grupę


  1. Iš meniu parinkčių pasirinkite Groups.
  2. Pasirinkite grupės, į kurią norite pridėti vartotoją, pavadinimą.
  3. Pasirinkite Add Permission.
  4. Įveskite vartotojo, su kuriuo norite bendrinti šią raktų grupę, vartotojo vardą arba el. pašto adresą.
  5. Pasirinkite to vartotojo Permission Role:
    1. View Only: Vartotojas galės matyti pagrindinę informaciją (adresą, telefono numerį, darbo valandas, SmartBox serijos numerius) ir vietovės veiklos istoriją, taip pat visų SmartBox įrenginių vietovėje talpyklų inventorių. Šis leidimų lygis tinka nuotolinio palaikymo personalui.
    2. Manager: Vartotojas turės visas „View Only“ teises, taip pat galės atlikti trikčių šalinimo užduotis, pvz., nuotoliniu būdu atidaryti talpyklas ir nuimti SmartBox. Šis leidimų lygis tinka personalui, kuriam norite suteikti visą vietovės priežiūrą.

 

Vartotojų teisių keitimas


  1. Iš meniu parinkčių pasirinkite Groups.
  2. Pasirinkite grupės, kurios vartotojo teises norite redaguoti, pavadinimą.
  3. Pasirinkite Permitted Users.
  4. Šalia vartotojo vardo pasirinkite pieštuko piktogramą ir pakeiskite leidimų lygį.

 

Vartotojo pašalinimas iš vietovių grupės


  1. Iš meniu parinkčių pasirinkite Groups.
  2. Pasirinkite grupės, kurios vartotojo teises norite redaguoti, pavadinimą.
  3. Pasirinkite Permitted Users.
  4. Šalia vartotojo vardo pasirinkite šiukšliadėžės piktogramą.

 

Vietovių pašalinimas iš vietovių grupės


  1. Iš meniu parinkčių pasirinkite Groups.
  2. Pasirinkite grupės, iš kurios norite pašalinti vietovę, pavadinimą.
  3. Pasirinkite Locations.
  4. Šalia vietovės pavadinimo pasirinkite šiukšliadėžės piktogramą. Pašalinus, nė vienas šios grupės vartotojas neturės leidimų prieigai prie vietovės, tačiau pati vietovė nebus pašalinta iš organizacijos.

 

Vietovių grupės pavadinimo keitimas


  1. Iš meniu parinkčių pasirinkite Groups.
  2. Pasirinkite grupės, iš kurios norite pašalinti raktą, pavadinimą.
  3. Pasirinkite About Group.
  4. Pasirinkite Edit. Pakeiskite pavadinimą ir pasirinkite Save.

 

Vietovių grupės ištrynimas


  1. Iš meniu parinkčių pasirinkite Groups.
  2. Pasirinkite grupės, iš kurios norite pašalinti raktą, pavadinimą.
  3. Pasirinkite About Group.
  4. Pasirinkite Edit.
  5. Pasirinkite Remove Group. Tai visam laikui ištrins grupę ir visus grupės vartotojų leidimus vietovėms grupėje, tačiau neištrins vartotojų paskyrų ar jokios vietovės.