Kas yra raktų grupės?
Gali tekti bendrinti tam tikrą skirtingų raktų grupę su vienais asmenimis, o kitą raktų grupę – su kitais. Grupių funkcija leidžia sukurti raktų poaibį savo paskyroje ir bendrinti jį taip, tarsi tai būtų vienas raktas. Pagal numatytuosius nustatymus visi jūsų sukurti raktai yra pagrindinėje grupėje „Visi raktai“. Ši grupė leidžia lengvai bendrinti visus savo raktus su pasirinktais naudotojais.
Raktų grupės nustatymas
Prisijunkite prie www.keycafe.com
Meniu parinktyse pasirinkite „Grupės“
Viršuje kairėje pasirinkite mygtuką „+ Pridėti“, o tada išskleidžiamajame sąraše pasirinkite „Grupė“
Suteikite grupei pavadinimą ir pateikite aprašymą, tada įsitikinkite, kad pasirinkote parinktį „Raktų grupė“, ir pasirinkite „Pridėti grupę“
Raktų pridėjimas į grupę
Prisijunkite prie www.keycafe.com.
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, į kurią norite pridėti raktų.
Pasirinkite Pridėti raktą.
Raskite raktą sąraše arba ieškokite raktų, kuriuos norite pridėti prie šios grupės, pavadinimų.
Išskleidžiamajame paieškos sąraše pasirinkite norimų pridėti raktų pavadinimus.
Naudotojų pridėjimas į raktų grupę
Prisijunkite prie www.keycafe.com.
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, į kurią norite pridėti naudotoją.
Pasirinkite Pridėti leidimą.
Įveskite naudotojo, su kuriuo norite bendrinti šią raktų grupę, naudotojo vardą arba el. pašto adresą.
Pasirinkite tam naudotojui taikomą leidimo vaidmenį:
Prieiga su rezervacija: naudotojas galės savarankiškai rezervuoti raktų laiko intervalus bei paimti ir grąžinti raktus naudodamas savo prieigos kodą arba rezervacijos užsakymo kodą. Ne rezervacijos metu jie negalės pasiekti raktų. Jie gali matyti raktų veiklos istoriją, rezervacijas ir išsamią informaciją. Šis leidimo lygis tinka darbuotojams, kurie dalijasi raktais su kitais darbuotojais ir kurių raktų naudojimas neturėtų persidengti, pavyzdžiui, bendro naudojimo transporto priemonių vairuotojams.
Nuolatinė prieiga: naudotojas galės paimti ir grąžinti raktus naudodamas savo prieigos kodą arba „Keycafe“ programėlę bei matyti raktų veiklos istoriją ir išsamią informaciją. Šis leidimo lygis tinka galutiniams darbuotojams, kurie reguliariai paima ir grąžina raktus.
Administratorius: naudotojas turės visas nuolatinės prieigos galimybes, taip pat galės kurti ir valdyti rezervacijas, redaguoti raktų informaciją bei peržiūrėti ir valdyti jų raktų kodus. Šis leidimo lygis tinka darbuotojams, kuriems norite suteikti visišką rakto priežiūrą.
SmartBox naudotojams taikoma tik nuolatinė prieiga
Jei pridedate leidimą SmartBox naudotojui, vienintelis jam prieinamas leidimo vaidmuo yra nuolatinė prieiga.
Naudotojų leidimų keitimas
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, kurios naudotojo leidimą norite redaguoti.
Pasirinkite Leidžiami naudotojai.
Šalia naudotojo vardo pasirinkite pieštuko piktogramą ir pakeiskite leidimų lygį (žr. Leidimų vaidmenys)
Naudotojo pašalinimas iš raktų grupės
Prisijunkite prie www.keycafe.com.
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, kurios naudotojo leidimą norite redaguoti.
Pasirinkite Leidžiami naudotojai.
Šalia naudotojo vardo pasirinkite šiukšliadėžės piktogramą. Bet kuris iš grupės pašalintas naudotojas nebegalės pasiekti jokių grupėje esančių raktų.
Raktų pašalinimas iš raktų grupės
Prisijunkite prie www.keycafe.com.
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, iš kurios norite pašalinti raktą.
Pasirinkite Raktai.
Šalia rakto pavadinimo pasirinkite šiukšliadėžės piktogramą. Pašalinus, jokie šios grupės naudotojai nebegalės pasiekti šio rakto, tačiau pats raktas iš paskyros nepašalinamas.
Raktų grupės pavadinimo keitimas
Prisijunkite prie www.keycafe.com.
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, kurį norite pakeisti.
Pasirinkite Apie grupę.
Pasirinkite Redaguoti. Pakeiskite pavadinimą ir pasirinkite Išsaugoti.
Raktų grupės ištrynimas
Prisijunkite prie www.keycafe.com.
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, kurią norite pašalinti.
Pasirinkite Apie grupę.
Pasirinkite Redaguoti.
Pasirinkite Pašalinti grupę. Taip visam laikui ištrinsite grupę ir visų grupės naudotojų prieigą prie grupėje esančių raktų, tačiau naudotojų paskyros ar patys raktai nebus ištrinti.