Kas yra vietų grupės?
Gali prireikti bendrinti vieną vietų grupę su vienais žmonėmis, o kitą vietų grupę – su kitais. Grupių funkcija leidžia paskyroje sukurti vietų poaibį ir bendrinti jį taip, tarsi tai būtų viena vieta. Pagal numatytuosius nustatymus visos jūsų sukurtos vietos yra pagrindinėje grupėje, pavadintoje „Visos vietos“. Ši grupė leidžia lengvai bendrinti visas savo vietas su pasirinktais naudotojais.
Sukurkite vietų grupę
Viršutiniame kairiajame kampe spustelėkite mygtuką + Pridėti ir pasirinkite Grupė.
Suteikite grupei pavadinimą ir pateikite aprašymą, tada pasirinkite parinktį Vietų grupė ir spustelėkite Pridėti grupę.
Pridėkite vietas prie grupės
Meniu pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, prie kurios norite pridėti vietas.
Pasirinkite Pridėti vietą.
Pagal pavadinimą ieškokite raktų, kuriuos norite pridėti prie šios grupės.
Išskleidžiamajame paieškos sąraše pasirinkite raktų, kuriuos norite pridėti, pavadinimą.
Pridėkite naudotojus prie vietų grupės
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, prie kurios norite pridėti naudotoją.
Pasirinkite Pridėti leidimą.
Įveskite naudotojo, su kuriuo norite bendrinti šią raktų grupę, naudotojo vardą arba el. pašto adresą.
Pasirinkite šio naudotojo leidimo vaidmenį:
Tik peržiūra: naudotojas galės matyti pagrindinę vietos informaciją (adresą, telefono numerį, darbo laiką, SmartBox serijos numerius) ir veiklos istoriją, taip pat visų vietoje esančių SmartBox skyrelių inventorių. Šis leidimų lygis tinka nuotolinio palaikymo personalui.
Valdytojas: naudotojas turės visas teises, numatytas parinktyje „Tik peržiūra“, taip pat galės atlikti trikčių šalinimo veiksmus, pvz., nuotoliniu būdu atidaryti skyrelius ir išmontuoti SmartBox. Šis leidimų lygis tinka darbuotojams, kuriems norite suteikti visišką vietos priežiūrą.
Keiskite naudotojų leidimus
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, kurios naudotojo leidimus norite redaguoti.
Pasirinkite Leidžiami naudotojai.
Šalia naudotojo vardo pasirinkite pieštuko piktogramą ir pakeiskite leidimų lygį.
Pašalinkite naudotoją iš vietų grupės
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, kurios naudotojo leidimus norite redaguoti.
Pasirinkite Leidžiami naudotojai.
Šalia naudotojo vardo pasirinkite šiukšliadėžės piktogramą.
Pašalinkite vietas iš vietų grupės
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, iš kurios norite pašalinti vietą.
Pasirinkite Vietos.
Šalia vietos pavadinimo pasirinkite šiukšliadėžės piktogramą. Pašalinus, jokie šios grupės naudotojai neturės leidimų šiai vietai, tačiau pati vieta nebus pašalinta iš organizacijos.
Pakeiskite vietų grupės pavadinimą
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, iš kurios norite pašalinti raktą.
Pasirinkite Apie grupę.
Pasirinkite Redaguoti. Pakeiskite pavadinimą ir pasirinkite Išsaugoti.
Ištrinkite vietų grupę
Meniu parinktyse pasirinkite Grupės.
Pasirinkite grupės pavadinimą, iš kurios norite pašalinti raktą.
Pasirinkite Apie grupę.
Pasirinkite Redaguoti.
Pasirinkite Pašalinti grupę. Taip visam laikui ištrinsite grupę ir visus grupės naudotojų leidimus grupėje esančioms vietoms, tačiau nei naudotojų paskyros, nei pačios vietos nebus ištrintos.