Pridėti visateisį naudotoją


  1. Pasirinkite + Pridėti → Naudotojas → Visateisis naudotojas.

  2. Įveskite naudotojo vardą ir pavardę.

  3. Įveskite el. pašto adresą, kad pakviestumėte naudotoją užregistruoti paskyrą.

  4. Jei norite, įveskite komentarą, kuris bus išsiųstas naudotojui kartu su kvietimu.

  5. Galite įvesti pasirinktinį prieigos kodą, jį išjungti perjunkdami jungiklį arba sugeneruoti atsitiktinį kodą išjungdami ir vėl įjungdami jungiklį.

  6. Nurodykite naudotojo leidimą – tai gali būti raktas, raktų grupė arba vieta.

  7. Nurodykite naudotojo leidimų vaidmenį.

  8. Jei šiam naudotojui norite priskirti naudotojo ženkliuką, įveskite nepanaudoto lipduko-ženkliuko arba raktų pakabuko serijos numerį.

  9. Parinktis Siųsti pasveikinimo el. laišką naudotojui baigus registraciją automatiškai išsiunčia el. laišką su jo prieigos kodu, naudingais patarimais ir nuorodomis, kaip pradėti naudotis Keycafe sistema. Rekomenduojame palikti šią parinktį įjungtą.

  10. Pasirinkite Pridėti naudotoją.

Visateisių naudotojų peržiūra po pakvietimo

Sukūrę visateisį naudotoją, matysite jį skirtuko „Naudotojai“ filtre Pakviesti. Kai naudotojas susikurs Keycafe paskyrą, jis bus rodomas filtre Visi.

invited-filter.png

 

Pridėti SmartBox naudotoją


  1. Pasirinkite + Pridėti → Naudotojas → SmartBox naudotojas.

  2. Įveskite naudotojo vardą ir pavardę.

  3. Jei norite, įveskite kontaktinį el. pašto adresą. Jis naudojamas tik programuojamiems įspėjimams ir pasveikinimo el. laiškui išsiųsti 10 veiksme.

  4. Galite įvesti pasirinktinį prieigos kodą, jį išjungti perjunkdami jungiklį arba sugeneruoti atsitiktinį kodą išjungdami ir vėl įjungdami jungiklį.

  5. Nurodykite naudotojo leidimą – tai gali būti raktas, raktų grupė arba visi raktai. Atkreipkite dėmesį, kad tai bus leidimas Tik perdavimas.

  6. Jei šiam naudotojui norite priskirti naudotojo ženkliuką, įveskite nepanaudoto lipduko-ženkliuko arba raktų pakabuko serijos numerį.

  7. Parinktis Siųsti pasveikinimo el. laišką naudotojui baigus registraciją automatiškai išsiunčia el. laišką su jo prieigos kodu, naudingais patarimais ir nuorodomis, kaip pradėti naudotis Keycafe sistema. Rekomenduojame palikti šią parinktį įjungtą.

  8. Pasirinkite Pridėti naudotoją.

 

Masinis naudotojų įkėlimas


Jei norite pridėti daug naudotojų, galite atlikti masinį įkėlimą naudodami csv failą. Instrukcijas rasite skiltyje Masinis naudotojų įkėlimas.

 

Naudotojo leidimų redagavimas arba peržiūra


  1. Pasirinkite Naudotojai → naudotoją, kurį norite redaguoti arba peržiūrėti.

  2. Dabar galite atlikti šiuos veiksmus:

  • Peržiūrėti, kokius raktus naudotojas šiuo metu yra pasiėmęs

  • Peržiūrėti / redaguoti, kokiems raktams ir vietoms naudotojas turi leidimus

  • Peržiūrėti naudotojo raktų paėmimo ir grąžinimo istoriją

  • Peržiūrėti / redaguoti naudotojo kontaktinę informaciją, prieigos kodą ir naudotojo ženkliuko informaciją

 

Naudotojo pašalinimas arba negrįžtamas ištrynimas


Neaktyvūs naudotojai

Naudotojai, kurie buvo neaktyvūs 365 dienas (neprisijungė), po 30 dienų bus automatiškai suplanuoti negrįžtamam ištrynimui.

Yra trys naudotojo pašalinimo parinktys:

  1. Pašalinus naudotoją, jis pašalinamas iš organizacijos ir atimami visi su juo susieti leidimai, tačiau jo paskyra neišjungiama.

  2. Negrįžtamai ištrynus naudotoją, jis ne tik pašalinamas iš organizacijos ir netenka visų susietų leidimų, bet ir visam laikui išjungiama jo paskyra bei anonimizuojami visi jo duomenys pagal BDAR reikalavimus. Tai yra galutinis veiksmas ir jo negalima atšaukti. Pasirinkite atlikti iš karto arba po 30 dienų.

  3. Archyvavus naudotoją, jis pašalinamas iš organizacijos ir netenka visų su juo susietų leidimų, taip pat išjungiama jo paskyra. Tačiau jo duomenys nėra anonimizuojami.

Tam tikros sąlygos neleis ištrinti naudotojo:

  • naudotojas priklauso kitai organizacijai, turinčiai raktų

  • naudotojas aktyviai naudoja Keycafe Public asmeniniam raktų perdavimui

  1. Pasirinkite Naudotojai → naudotoją, kurį norite pašalinti ar ištrinti → Apie naudotoją → Redaguoti.

  2. Pasirinkite Pašalinti naudotoją → Pašalinti arba Ištrinti naudotoją negrįžtamai → Ištrinti negrįžtamai.

Telefono numerio naudojimas pakartotinai

Jei reikia ištrinti naudotoją ir sukurti naują naudotoją su tuo pačiu telefono numeriu, pasirinkite Ištrinti negrįžtamai iš karto.