W tym artykule:


 

Menu Komunikacji


Menu komunikacji to miejsce, w którym możesz łatwo sprawdzić, kiedy się z Tobą komunikujemy, i umożliwia ono włączanie lub wyłączanie określonych rodzajów komunikacji. Dodatkowo możesz poprosić o próbki powiadomień, które otrzymają Twoi goście, abyś dokładnie wiedział, jakie doświadczenia komunikacyjne mają podczas odbierania Twoich kluczy.

Wykonaj poniższe kroki, aby dostosować ustawienia komunikacji:

  1. Kliknij rozwijane menu użytkownika u góry, po prawej stronie, i wybierz My Account.
  2. Wybierz Communications.

Dostosuj Swoje Preferencje

Domyślnie wszystkie powiadomienia są włączone. Możesz je łatwo wyłączyć, przełączając przycisk włącz/wyłącz dla każdego powiadomienia. Pamiętaj, że istnieją trzy obowiązkowe powiadomienia, których nie można wyłączyć:

  • Związane z bezpieczeństwem & usługami
  • Nowy Dostęp & Konfiguracja
  • Przypomnienia o Zwrocie Kluczy

W tym artykule przedstawiamy przegląd każdego ustawienia i wskazujemy, w jakich przypadkach Keycafe będzie Cię powiadamiać, jeśli to ustawienie jest włączone. Wyjaśniamy również, dlaczego niektóre z naszych usług komunikacyjnych są obowiązkowe. Zalecamy pozostawienie wszystkich powiadomień włączonych, ponieważ zapewni to najpłynniejsze doświadczenie wymiany kluczy.

 

Związane z bezpieczeństwem & usługami


Keycafe będzie wysyłać Ci powiadomienia transakcyjne i informacyjne dotyczące bezpieczeństwa, Twojego konta i usługi. Pamiętaj, że tego powiadomienia nie można wyłączyć, ponieważ jest dla nas ważne, aby skutecznie komunikować się z Tobą w sprawie bezpieczeństwa Twoich kluczy i usługi.

 

Oferty Keycafe


Ustawienie „Oferty Keycafe” gwarantuje, że będziesz otrzymywać aktualizacje dotyczące wszelkich wydarzeń, promocji, rabatów i ofert marketingowych od Keycafe. Po włączeniu tej opcji możesz również otrzymywać oferty od wybranych partnerów zewnętrznych.

 

Problem z Prywatną Lokalizacją


Jako klient korporacyjny będziesz otrzymywać powiadomienia za pośrednictwem wiadomości tekstowej i e-mail, gdy SmartBox w Twojej prywatnej lokalizacji doświadcza problemów, takich jak przejście w tryb offline lub utrata zasilania. Zostaniesz również powiadomiony, gdy problem zostanie rozwiązany, a SmartBox wróci do normalnego stanu.

 

Status Systemów Keycafe


Będziesz otrzymywać powiadomienia e-mail ze strony monitorowania statusu Keycafe dotyczące zarówno planowanych, jak i nieplanowanych przestojów w świadczeniu usług.

 

Nowy Dostęp & Konfiguracja


Goście otrzymują instrukcje i informacje, gdy udzielasz im dostępu. Pamiętaj, że tej opcji komunikacji nie można wyłączyć, jeśli korzystasz z usługi za pośrednictwem naszej aplikacji. Jeśli jesteś użytkownikiem korporacyjnym tworzącym aplikację, istnieją opcje „white-label” dla komunikacji.

 

Przypomnienia o Zwrocie Kluczy


Powiadomimy Twoich gości o konieczności zwrotu kluczy do SmartBox Keycafe przed zakończeniem ich jednorazowego dostępu. Pamiętaj, że tej opcji komunikacji nie można wyłączyć w ustawieniach komunikacji. Możesz jednak włączyć/wyłączyć to ustawienie podczas tworzenia rezerwacji.

Czas między utworzeniem rezerwacji a jej rozpoczęciem Powiadomienie wysyłane do gości
>24 godziny 12 godzin przed końcem rezerwacji
4 - 24 godziny 2 godziny przed końcem rezerwacji
<4 godziny 15 minut po odebraniu klucza       

 

Przypomnienia o Rozpoczęciu Dostępu


Powiadomimy gości, gdy rozpocznie się ich jednorazowy dostęp. Otrzymają powiadomienie, że mogą teraz odebrać klucze z wyznaczonej lokalizacji SmartBox.

 

Dostęp Zmodyfikowany lub Anulowany


To ustawienie powiadamia gości, jeśli zdecydujesz się anulować lub zmodyfikować ich dostęp. Obejmuje to wszelkie modyfikacje dat i godzin ich dostępu.

Co Widzi Twój Gość

Dla wszystkich powiadomień dla gości, wybierz Send Me a Sample z menu komunikacji, aby otrzymać próbkę wiadomości e-mail i/lub SMS, którą otrzyma Twój gość.