Video-opname

In dit artikel:

Premiumfunctie voor MS5 SmartBoxen

Video-opname is een functie die alleen beschikbaar is voor gebruikers met een MS5 SmartBox in de Premium- en Business Pro-abonnementen.

Schakel video-opname in

De video-opname-instellingen zijn locatiespecifiek, dus gebruikers met meerdere locaties moeten de instellingen afzonderlijk inschakelen.

1. Selecteer op het bureaublad Locaties. Op mobiel selecteer je Meeren vervolgens Privélocaties.
  2. Selecteer de locatie waarvoor u video-opname wilt inschakelen.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Schakel de knop in voor Video's van sleuteluitwisselingsevenementen.

Wijzig de opnametrigger

U kunt ervoor kiezen om video-opnamen te starten wanneer de SmartBox-nabijheidssensor beweging binnen een straal van 60 cm detecteert, of wanneer er interactie met het scherm plaatsvindt.

1. Selecteer onder de instelling Key Exchange Event Videos de gewenste triggeroptie.

Bekijk opgenomen video's

1. Op de locatie waarvan u de opgenomen video wilt bekijken, selecteert u Problemen oplossenen vervolgensExchange Event Video List.
  2. Selecteer Videolijst tonen.
  3. Tik op de knop die op het SmartBox-scherm verschijnt.
  4. U kunt nu alle video's bekijken die op uw SmartBox zijn opgenomen.