Noodstroomuitvalplan

In dit artikel:

Vóór een storing:

Tijdens een storing:

In het zeldzame geval dat er een Keycafe-systeemstoring optreedt en u de sleutelvakken niet normaal kunt openen, volgt u deze handleiding om toegang te krijgen tot al uw sleutels. Stappen 1 en 2 moeten uit voorzorg worden uitgevoerd voordat er een storing optreedt.

Abonneer u op onze statusupdates om op de hoogte te blijven van storingen.

Stap 1 - Haal een Open All Bins-code op

1. Log in op uw Keycafe-account en selecteerSmartBoxen.
  2. Selecteer de SmartBox waarvoor u een Open All Bins-code wilt ontvangen en selecteer Problemen oplossen.
  3. SelecteerOffline Open Codesen kopieer onder het kopjeOpen alle bakkeneen of meer codes en schakel vervolgens de knop naast elke code in om aan te geven dat u deze in gebruik heeft genomen. Bewaar de code ergens fysiek of digitaal veilig, waar u er bij een systeemstoring bij kunt.

Stap 2 - Sla een .csv op met uw sleutelnamen en serienummers

1. Inloggen opKeycafe desktop.

2. Selecteer Instellingen.

3. SelecteerExporteert.

4. Selecteersleutels.

5. SelecteerGegevens exporteren.

Screenshot 2023-10-13 om 12.59.14 AM.png

Stap 3 - Open alle bakken

1. Op de SmartBox tikt u op het scherm.

2. SelecteerHelp & Meer.

3. SelecteerApparaatstatus.

4. SelecteerProblemen oplossen.

5. Voer een Open All Bins-code in die u in stap 1 hebt opgehaald.

Stap 4 - Vind sleutels

1. Zoek via de lijst met sleutels met serienummers in de bakken van de SmartBox naar de sleutels met het serienummer dat u zoekt.

2. Noteer de sleutels die u oppakt, zodat u deze uit de inventaris kunt halen als de storing voorbij is. Zie Sleutelbakinventaris beheren voor details.