Privacy

Bij Keycafe hebben we een uitgebreid privacybeleid om duidelijk te maken hoe wij met jouw gegevens omgaan. Voor meer informatie over uw privacy bij Keycafe en de stappen die we nemen om uw gegevens te beschermen, bezoekt u onzeprivacybeleidpagina.

Toegang tot het Privacymenu

Ga als volgt te werk om verschillende privacy-instellingen in of uit te schakelen:

1. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  2. Selecteer Privacy.
  3. Zet de schakelaar naast elke privacy-instelling aan en uit om uw privacy te beheren.