Accountbeheer

In dit artikel:

Accounttelefoonnummer wijzigen

1. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  2. Selecteer Accounten vervolgens de knop Bewerken.
  3. Selecteer uw landcode in het vervolgkeuzemenu Vlag.
  4. Voer uw nieuwe mobiele telefoonnummer in.
  5. Voer de verificatiecode in die via sms naar uw nieuwe mobiel is verzonden en selecteer Bevestigen.
  6. Selecteer Bijwerken.

Uw telefoonnummer is vereist

Houd er rekening mee dat u uw nummer niet kunt verwijderen zonder het te vervangen door een nieuw nummer.

Wijzig het e-mailadres van uw account

1. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  2. Selecteer Accounten vervolgens de knop Bewerken.
  3. Voer uw nieuwe e-mailadres in het veld E-mail in.
  4. Selecteer E-mail bijwerken.

Accountnaam wijzigen

1. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  2. Selecteer Accounten vervolgens de knop Bewerken.
  3. Voer uw nieuwe voornaam en achternaam in
  4. Selecteer Bijwerken.

SmartBox Inlogcodes

Met SmartBox-inlogcodes kunt u uw sleutels ophalen en terugbrengen zonder de app. Als u uw mobiele telefoonnummer gebruikt en 2FA heeft ingeschakeld, moet u ook een verificatiecode invoeren die naar uw mobiel wordt verzonden. Als u de niet-mobiele code gebruikt, hoeft u geen verificatie uit te voeren, zelfs niet als 2FA is ingeschakeld.

Accountannulering

1. Zorg ervoor dat al uw sleutels zijn opgehaald bij Keycafe SmartBoxen.
  2. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  3. Selecteer Accounten vervolgens de knop Bewerken.
  4. Selecteer Account annuleren, voer uw reden voor annulering in, samen met eventuele feedback, en selecteer Annulering bevestigen.