SmartBox-talen

U kunt de beschikbare taalselecties aanpassen wanneer uw gebruikers interactie hebben met de Smartbox.

1. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  2. Selecteer Geavanceerden vervolgens SmartBox-opties.
  3. Vink de talen aan die u beschikbaar wilt hebben voor uw gebruikers. Deze instelling is universeel en heeft invloed op alle SmartBoxen waarvan u de eigenaar bent.

Screenshot 2023-10-12 om 23.58.25 PM.png

Pro-tip

Als u de taalselectieoptie op het SmartBox-aanraakscherm wilt elimineren, selecteert u slechts één taal uit deze lijst met opties.