Sleutelgroepen

In dit artikel:

Wat zijn sleutelgroepen?

Mogelijk moet u met sommige mensen een groep verschillende sleutels delen en met anderen een andere groep sleutels. Met de functie Groepen kunt u een subset van sleutels in uw account maken en die subset delen alsof het één sleutel is. Standaard bevinden alle sleutels die u maakt zich in de hoofdgroep Alle sleutels. Met deze groep kunt u eenvoudig al uw sleutels delen met de door u gekozen gebruikers.

 

Stel een sleutelgroep in

  1. Inloggen op www.keycafe.com
  2. Selecteer Groepen in de menu-opties
  3. Selecteer linksboven de knop + Toevoegen en selecteer vervolgens 'Groep' in de vervolgkeuzelijst
  4. Geef de groep een naam en geef een beschrijving. Zorg er vervolgens voor dat u de optie Sleutelgroep hebt geselecteerd en selecteer 'Groep toevoegen'

Screen_Shot_2020-06-23_at_5.38.49_PM.png

 

Sleutels toevoegen aan een groep

  1. Inloggen op www.keycafe.com.
  2. Selecteer Groepen uit de menu-opties.
  3. Selecteer de -naam van de groep waaraan u sleutels wilt toevoegen.
  4. Selecteer Toetsen.
  5. Zoek op naam naar sleutels die u aan deze groep wilt toevoegen.
  6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Zoeken de naam van de sleutels die u wilt toevoegen.

Screen_Shot_2020-06-23_at_5.37.51_PM.png

 

Gebruikers toevoegen aan een sleutelgroep

Opmerking

Op dit moment kunt u alleen volledige gebruikers toevoegen vanaf de groepspagina. Om SmartBox-gebruikers toestemming te geven voor een sleutelgroep, kunt u dit doen via de gebruikerspagina.
  1. Inloggen op www.keycafe.com.
  2. Selecteer Groepen uit de menu-opties.
  3. Selecteer de -naam van de groep waaraan u een gebruiker wilt toevoegen.
  4. Selecteer Gebruiker toevoegen.
  5. Voer het e-mailadres in van de gebruiker met wie u deze groep sleutels wilt delen.
  6. Selecteer de machtigingsrol voor die gebruiker:
    1. Alleen omruilen: De gebruiker kan de sleutel ophalen en afgeven met zijn toegangscode of de Keycafe-app en een beperkt overzicht krijgen van de recente geschiedenis en informatie over de sleutel. Dit toestemmingsniveau is goed voor eindgebruikerspersoneel dat regelmatig de sleutel ophaalt en aflevert.
    2. Alleen bekijken: De gebruiker kan alle informatie over de sleutel, de geschiedenis ervan, gebruikerstoegangen en boekingen met betrekking tot de sleutel zien en vinden. Ze kunnen de sleutel niet ophalen of de sleutelcode bekijken. Dit toestemmingsniveau is goed voor ondersteuningspersoneel op afstand.
    3. Beheerder: De gebruiker beschikt over alle mogelijkheden onder Exchange Only en View Only, en kan ook boekingen maken en beheren, de sleutelinformatie bewerken en de sleutelcode bekijken en beheren. Dit toestemmingsniveau is goed voor personeel dat volledig toezicht op de sleutel wil hebben.

Screen_Shot_2020-06-23_at_5.35.49_PM.png

 

Wijzig de machtigingen van gebruikers

  1. Inloggen op www.keycafe.com.
  2. Selecteer Groepen uit de menu-opties.
  3. Selecteer de naam van de groep waarvoor u de toestemming van een gebruiker wilt bewerken.
  4. Selecteer Gebruikers.
  5. Selecteer naast de naam van de gebruiker het potloodpictogram en wijzig het machtigingsniveau - (zie Toestemmingsrollen)

Screen_Shot_2020-06-23_at_5.36.45_PM.png

 

Verwijder een gebruiker uit een sleutelgroep

  1. Inloggen op www.keycafe.com.
  2. Selecteer Groepen uit de menu-opties.
  3. Selecteer de naam van de groep waarvoor u de toestemming van een gebruiker wilt bewerken.
  4. Selecteer Gebruikers.
  5. Selecteer naast de naam van de gebruiker het prullenbakpictogram . Elke gebruiker die uit de groep wordt verwijderd, heeft geen toegang meer tot sleutels in de groep.

Screen_Shot_2020-06-23_at_5.37.08_PM.png

 

Sleutels verwijderen uit een sleutelgroep

  1. Inloggen op www.keycafe.com.
  2. Selecteer Groepen uit de menu-opties.
  3. Selecteer de -naam van de groep waaruit u een sleutel wilt verwijderen.
  4. Selecteer Toetsen.
  5. Selecteer naast de naam van de sleutel het prullenbakpictogram . Na verwijdering hebben geen enkele gebruiker in deze groep meer toegang tot deze sleutel, maar de sleutel zelf wordt niet uit het account verwijderd.

Screen_Shot_2020-06-23_at_5.38.18_PM.png

 

Wijzig de naam van een sleutelgroep

  1. Inloggen op www.keycafe.com.
  2. Selecteer Groepen uit de menu-opties.
  3. Selecteer de -naam van de groep waaruit u een sleutel wilt verwijderen.
  4. Selecteer Over Groep.
  5. Selecteer Bewerken. Wijzig de naam en selecteer Opslaan.

Screen_Shot_2020-06-23_at_5.35.08_PM.png

 

Verwijder een sleutelgroep

  1. Inloggen op www.keycafe.com.
  2. Selecteer Groepen uit de menu-opties.
  3. Selecteer de -naam van de groep waaruit u een sleutel wilt verwijderen.
  4. Selecteer Over Groep.
  5. Selecteer Bewerken.
  6. Selecteer Groep verwijderen. Hiermee wordt de groep en de toegang van alle gebruikers van de groep tot sleutels in de groep definitief verwijderd, maar worden de gebruikersaccounts of de sleutels niet verwijderd.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1