Release-opmerkingen

v4.3.15 - 23 mei 2024

• Gebruikersnaam automatisch aanvullen voor organisatiebeheerders: Wanneer u een organisatiebeheerder toevoegt, kunt u nu beginnen met het typen van de gebruikersnaam en verschijnt er een vervolgkeuzelijst met voorgestelde automatisch ingevulde namen.

v4.3.14 - 8 mei 2024

• Sleutel zoeken op SmartBoxen: Voor gebruikers met toegang tot meerdere sleutels is er nu een zoekbalk beschikbaar op het sleutellijstscherm tijdens het ophalen van sleutels.

v4.3.12 - 25 april 2024

• SmartBox-video-opname - Gebruik de ingebouwde videocamera van de MS5 SmartBox om automatisch op te nemen bij scherminteractie of gedetecteerde beweging. Beschikbaar voor organisaties met een MS5 met de Premium- en Business Pro-abonnementen. Zie Video-opname voor details en instructies.

v4.3.11 - 10 april 2024

• Gebruikersnaam automatisch aanvullen: Wanneer u gebruikersrechten toevoegt aan een sleutel, sleutelgroep of locatie, kunt u nu beginnen met het typen van de gebruikersnaam en er verschijnt een vervolgkeuzelijst met voorgestelde automatisch ingevulde namen.

v4.3.5 - 14 februari 2024

• SmartBox LED- en kleuraanpassing: Stel aangepaste kleuren en verlichtingspatronen in voor de LED-ring, evenals kleurcombinaties voor de verschillende knoppen en schermen van hun SmartBox. Beschikbaar voor organisaties met een MS5 met het Business Pro-abonnement. Zie Maatwerk voor details en instructies.