Een boeking maken

In dit artikel:

Met Keycafe kunt u eeneenmalige boekingof eendoorlopende toegangtoevoegen. Ga voor meer informatie over boekingen naarOver boekingen. Ga verder met de volgende stappen om een eenmalige boeking aan te maken.

Een sleutel registreren

Voordat u uw eerste toegang verleent, logt u in op uw Keycafe-account en registreert uuw sleutel.

Een eenmalige boeking maken

1. Log in op uw Keycafe app of website Dashboard.
  2. Selecteer bovenaan toevoegen.
  3. Selecteer Eenmalige boekingin het pop-upmenu. Houd er rekening mee dat u een sleutelmoetvoordat u een boeking kunt maken.
  4. Selecteer de naam van de sleutel waartoe u toegang wilt geven.
  5. Voer hun e-mailadres in of selecteer Verzenden naar mobiel #rechtsboven om toegang te verlenen via hun mobiele telefoonnummer. Als u het telefoonnummer kiest, zorg er dan voor dat u de juiste landcode selecteert en houd er rekening mee dat de bezoeker een sms moet kunnen ontvangen van dit telefoonnummer.
  6. Kies de taal waarin u wilt dat de bezoeker toegangsinstructies ontvangt. Voor details over hoe we de talen instellen, zie Talen.
  7. Druk of klik op de standaard Startdatumom de datumkiezer te openen. Nadat u de datum heeft geselecteerd, krijgt u een tijdkiezer te zien waarmee u een tijdstip kunt selecteren.
  8. Druk of klik op de standaard Einddatumom de datumkiezer te openen. Nadat u de datum heeft geselecteerd, krijgt u een tijdkiezer te zien waarmee u een tijdstip kunt selecteren (houd er rekening mee dat de einddatum later moet zijn dan de startdatum).

Over begin- en eindinstelling

Het Begin en Einde van uw toegang bepaalt wanneer een bezoeker de sleutels mag ophalen bij een Keycafe-locatie. Buiten de door u geselecteerde data en tijden wordt hen de toegang tot sleutels ontzegd. Als een bezoeker echter te laat is en de sleutels probeert af te geven nadat de toegang is beëindigd, kan hij dit doen. Zo kunt u altijd en op elk gewenst moment uw sleutels weer in het systeem krijgen.

Begin- en eindtijdzone

Houd er rekening mee dat de toegangstijden delokale tijd zijn van de SmartBoxwaar de sleuteloverdracht plaatsvindt. Als u bijvoorbeeld de toegangstijd in het systeem hebt ingesteld op 13.00 uur, controleert het systeem wanneer de sleutel wordt opgehaald op een SmartBox-locatie of het op die locatie 13.00 uur is. Indien dit het geval is, wordt de toegang verleend. De tijden worden geselecteerd met behulp van een scrollende 24-uursklok (13:00 uur = 13:00 uur, 17:00 uur = 17:00 uur, 12:00 uur = 24:00 uur).

1. Zet Return Key Reminderop aan als u wilt dat uw bezoeker een melding ontvangt voordat de toegang eindigt. Dit is om hen eraan te herinneren de sleutels in te leveren in dezelfde SmartBox waar ze de sleutels hebben opgehaald.
Tijd tussen het plannen van de toegang en het moment waarop de toegang begint Melding verzonden naar bezoekers
Meer dan 24 uur 12 uur vóór de eindtijd van toegang
Meer dan 4 en minder dan 24 uur 2 uur vóór de eindtijd van toegang
Minder dan 4 uur 15 minuten na sleuteloverdracht
  1. Selecteer Voegtoe onderaan de pagina om de wijzigingen op te slaan.

Klaar!

Gefeliciteerd. Nu hebben uw bezoekers toegang tot de aangewezen SmartBox om toegang te krijgen tot uw sleutels.

Geef uw sleutels af

Zorg ervoor dat u uw sleutels van de Keycafe SmartBox afgeeft voordat uw bezoek arriveert. ZieEen sleutel instellen met een Keycafe-sleutelhanger

Een doorlopende toegang creëren

Om een doorlopende bezoeker in te stellen die 24/7 toegang heeft tot uw sleutels totdat u de toegang intrekt, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw Keycafe app of website Dashboard.
  2. Selecteer Toetsenin het menu.
  3. Selecteer de set sleutels waartoe u doorlopend toegang wilt geven.
  4. Selecteer Doorlopende toegang toevoegen.
  5. Kies of je toegang wilt geven via E-mailofMobiele Telefoon(De bezoeker moet vanaf dit telefoonnummer een SMS kunnen ontvangen). Als u toegang verleent via een mobiel telefoonnummer, selecteert uVerzenden naar mobiel nr..
  6. Voer hun e-mailadres of mobiele telefoon in. Zorg ervoor dat u de juiste landcode selecteert.
  7. Selecteer Voegtoe om uw bezoeker doorlopend toegang te verlenen.

Wat krijgt mijn bezoeker als ik hem toegang geef?

Uw bezoekers ontvangen een sms of e-mail met hun boekingscode en instructies voor het ophalen van uw sleutels. U moet doorgeven waar de sleutels zich bevinden en wat de openingstijden van de locatie zijn. Ga naar Bezoekersboekingscode voor meer informatie over het bericht dat uw bezoekers ontvangen en hoe u een voorbeeld van dit bericht kunt ontvangen.