Reserveringscode voor bezoekers

Bezoekers krijgen op drie manieren een toegangscode

1. sms
  2. E-mail
  3. Keycafe-app

sms

Indien de sleuteleigenaar uw mobiele nummer heeft gebruikt om u toegang te verlenen tot zijn sleutels, heeft u van Keycafe een SMS-toegangsbericht ontvangen. De toegangscode die u bij de SmartBox gebruikt omeen sleutelop te halen, is uw mobiele telefoon inclusief uw landcode, precies zoals vermeld in de sms.

Voorbeeld-sms-bezoeker ontvangt

Sophia heeft je een toegang gestuurd! Gebruik deze link voor de beste ervaring.
Link
De code 55555555 kunt u gebruiken bij het toegangspunt of om deze toegang te koppelen in de Keycafe app.

E-mail

Als u per e-mail bent uitgenodigd om Keycafe te gebruiken, heeft u een e-mail ontvangen met informatie over hoe u toegang kunt krijgen tot de sleutels.

Voorbeeld-e-mailbezoeker ontvangt

Hallo bezoeker,

Sophia heeft je een toegang gestuurd via Keycafe! Klik op de onderstaande link om aan de slag te gaan!

MIJN Boeking: Volg en voltooi de stappen voor uw bezoekersboeking op de volgende URL. U kunt ook contact opnemen met ondersteuning en toegang tot andere bronnen. Bewaar deze URL veilig.

**KLIK VOOR UW TOEGANG↗**

MIJN BOEKINGSCODE: Als u wilt communiceren met ons 24/7 klantenserviceteam, raadpleeg dan uw boekingscode om hulp te krijgen. Met de code kunt u ook sleutels ophalen bij Keycafe SmartBoxen. Bewaar deze code goed!

**76644821**
  1. Om de stappen te voltooien met behulp van de URL, selecteert u KLIK VOOR UW BOEKING.
  2. Uw e-mailadres wordt automatisch ingevuld. Vervolgens moet u akkoord gaan met de servicevoorwaarden, het privacybeleid en de communityrichtlijnen van Keycafe. Selecteer Startom door te gaan.
  3. Op de pagina Boekingenselecteert uGa naar Sleutelafhaallocatieom de locatie te zien van de Keycafe SmartBox waarin de sleutels zijn geplaatst. Noteer de openingstijden en het adres van de locatie, of selecteerToon routebeschrijvingom naar de locatie te worden geleid. SelecteerTerug.

Stuur mij een monster

U kunt een voorbeeld van het toegangsbericht van uw bezoeker ontvangen door in te loggen op uw account enMeeren vervolgensCommunicatiete selecteren. Scroll naar beneden en kies onder "New Access & Setup" voorStuur mij een voorbeeld

Keycafe-app

Als u per e-mail of per telefoon toegang krijgt, kunt u ervoor kiezen om de Keycafe-app te gebruiken om de toegang tot de sleutels te beheren. Voordelen van de app zijn onder meer: als de sleutels zijn ingecheckt en klaar zijn om opgehaald te worden, routebeschrijving naar de SmartBox-locatie, openingstijden om de sleutels op te halen, toegangscode in de app en directe 24/7 toegang tot meertalige Keycafe-klantenondersteuning .

1. Download de appIOSofAndroid
  2. Registreeruw gratis Keycafe-account. Uw e-mailadres en telefoon worden gebruikt om uw identiteit te verifiëren als de juiste persoon om toegang te krijgen tot de sleutels. Uw gegevens worden nooit gedeeld of verkocht.
  3. Een toegang koppelenAls u al een bestaand Keycafe-account had, wordt elke nieuwe toegang automatisch aan uw app toegevoegd. Als dit uw eerste Keycafe-toegang is, moet u uw toegang koppelen aan uw account. In de e-mail onder stap 2 staat een alfanumerieke code van 7 cijfers. Bij het registreren van het Keycafe-account wordt u gevraagd of u een toegang wilt koppelen. U zegt ja en voert deze toegangscode in.

Sleutels ophalen

Ga naarEen sleutel ophalenvoor stapsgewijze instructies voor het ophalen van sleutels.