Een boeking beheren

In dit artikel:

Een eenmalige boeking bewerken

  1. Log in op uw Keycafe-account.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Boekingen. U ontvangt een lijst met uw bezoekers.
  3. Selecteer de boeking die u wilt wijzigen.
  4. Selecteer Over boeken.
  5. Selecteer Bewerken.
  • SelecteerBegindatumofEinddatumom de dag of het tijdstip van de toegang van uw bezoeker te wijzigen.
  • Schakel deReturn Key Reminderin om Keycafe een e-mail of sms te laten sturen naar de bezoeker op de dag dat de toegang vervalt.
  • Selecteer Updateom eventuele wijzigingen in de toegang op te slaan.

Einddatum toegang

De einddatum en het tijdstip van de toegang is het tijdstip waarop de bezoeker uw sleutels niet meer kan ophalen bij een SmartBox. Ze kunnen de sleutels echter nog steeds bij elke SmartBox afgeven nadat de einddatum en -tijd zijn verstreken.

 

Eenmalige boekingsgegevens kopiëren

U kunt de boekingsgegevens kopiëren en rechtstreeks naar uw bezoekers verzenden.

  1. Log in op uw Keycafe-account.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Boekingen. U ontvangt een lijst met uw bezoekers.
  3. Selecteer de boeking waarover u details wilt delen.
  4. Selecteer Over boeken.
  5. Selecteer het kopieerpictogram naast het nummer "Boekingscode" om alleen de boekingscode te kopiëren.
  6. Selecteer het kopieerpictogram naast de link 'Boekings-URL' om alleen de URL te kopiëren.
  7. Scroll naar de onderkant van de pagina en selecteer 'Details kopiëren' om toegangsgegevens zoals de naam van de sleutel, toegangstijd en -datum, boekingscode en URL te kopiëren.

 

Een eenmalige boeking intrekken

Eenmalige boeking herroepen:

  1. Log in op uw Keycafe-account.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Boekingen. U ontvangt een lijst met uw bezoekers.
  3. Selecteer de toegang die u wilt intrekken.
  4. Selecteer Over boeken.
  5. Selecteer Bewerken.
  6. Selecteer Toegang intrekken.

 

Eenmalige boekingsinstructies opnieuw verzenden

Toegangsinstructies opnieuw naar uw bezoekers sturen:

  1. Log in op uw Keycafe Dashboard.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Boekingen. U ontvangt een lijst met uw bezoekers.
  3. Selecteer de toegang die u wilt wijzigen.
  4. Selecteer Over boeken.
  5. Selecteer Toegangsinstructies opnieuw verzenden. De toegangsinstructies worden naar uw bezoeker verzonden. Houd er rekening mee dat de kennisgeving via dezelfde oorspronkelijke communicatiemethode wordt verzonden.

Het opnieuw verzenden van toegangsinstructies is na 1 uur mogelijk

Houd er rekening mee dat de toegangsinstructies opnieuw kunnen worden verzonden 1 uur nadat de toegang is aangemaakt of opnieuw is verzonden.

 

Doorlopende toegangsgegevens kopiëren

Om de details van een lopende toegang te kopiëren:

  1. Log in op uw Keycafe-account.
  2. SelecteerToetsenin het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer de sleutel met de lopende toegang waarvan u de gegevens wilt kopiëren. SelecteerZie Bezoekers.
  4. Selecteer in de bezoekerslijst de toegang die u wilt kopiëren.
  5. Selecteer het kopieerpictogram naast het nummer "Boekingscode" om alleen de boekingscode te kopiëren.
  6. Selecteer ‘Gegevens kopiëren’ om toegangsgegevens zoals de naam van de sleutel en de boekingscode te kopiëren.

 

Een doorlopende toegang intrekken

Een lopende toegang intrekken:

  1. Log in op uw Keycafe-account.
  2. SelecteerToetsenin het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer de sleutel waarvoor u de lopende toegang wilt intrekken en selecteerZie bezoekers.
  4. Selecteer in de bezoekerslijst degene waarvan u de toegang wilt intrekken.
  5. SelecteerBewerken.
  6. SelecteerToegang intrekken

 

Instructies voor doorlopende toegang opnieuw verzenden

Doorlopende toegangsinstructies opnieuw verzenden:

  1. Log in op uw Keycafe-account.
  2. SelecteerToetsenin het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer de sleutel met de lopende toegang waarvoor u opnieuw instructies wilt verzenden.
  4. Selecteer in de bezoekerslijst de bezoeker aan wie u kruispunten opnieuw wilt verzenden.
  5. SelecteerToegangsinstructies opnieuw verzenden.

Het opnieuw verzenden van toegangsinstructies is na 1 uur mogelijk

Houd er rekening mee dat de toegangsinstructies opnieuw kunnen worden verzonden na 1 uur nadat de toegang is aangemaakt of opnieuw is verzonden.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0