Snelle scan-sleutelafgifte

In dit artikel:

Met Quick Scan Key Dropoffs kunt u iedereen sleutels laten inleveren zonder een code in te voeren of de app te gebruiken. Dit maakt het afleverproces sneller, maar geeft u niet langer gegevens over wie de sleutels aflevert.

Schakel deze functie in

1. Klik op de vervolgkeuzelijst voor gebruikers bovenaan aan de rechterkant en selecteerMijn account.
  2. Selecteer Geavanceerden vervolgens SmartBox-opties.
  3. Scroll naar de onderkant van de lijst en schakel Quick Scan Dropsin.

Opmerking:

Dit is op accountniveau, dus voor alle SmartBoxen in dit account zijn nu Quick Scan Drops beschikbaar.

Screenshot 13-10-2023 om 12.49.09 AM.png

Hoe het werkt

Zie Een sleutel afgeven met Quick Scan voor details.