Batterijvoeding en offlinemodus

In dit artikel:

Als SmartBoxen vanwege signaalsterkteproblemen offline gaan, kunnen ze een minimale set functionaliteiten uitvoeren. Denk hierbij aan de mogelijkheid om de bakken en het SmartBox achterplaatslot te ontgrendelen met behulp van offline codes.

Batterijstroom

MS5- en MS4 SmartBoxen die losraken of stroom verliezen, blijven werken op het 3500 mAh Li-ion batterijback-upsysteem.

Slaapstandgedrag

Wanneer de batterij minder dan 80% is opgeladen, gaat de SmartBox na één minuut inactiviteit in de slaapstand om energie te besparen. Om de SmartBox weer in te schakelen, drukt u eenvoudig één keer op de resetknop. Na gebruik gaat de slaapstand na één minuut inactiviteit weer door, totdat de SmartBox weer wordt aangesloten.

Offline SmartBox-ontgrendelcodes

Een reeks codes wordt lokaal opgeslagen in SmartBoxen om het apparaat van de achterplaat te ontgrendelen. Om deze code te verkrijgen, gaat u als volgt te werk:

1. Log in op uw Keycafe-account en selecteer SmartBoxen.
  2. Navigeer naar de SmartBox die u wilt ontgrendelen en selecteer Problemen oplossen.
  3. Selecteer Offline Open Codesen selecteer onder het kopje SmartBox demonteren de blauwe vervolgkeuzelijst naast Master Locken noteer een van de codes. Schakel de knop naast de code in om deze als gebruikt te markeren.
  4. Om de SmartBox te ontgrendelen, gebruikt u het aanraakscherm op de box en selecteert uAanraakscherm om te starten.
  5. Selecteer Help & Meer.
  6. Selecteer Apparaatstatus.
  7. Selecteer Problemen oplossen.
  8. Voer de offline toegangscode van Master Lock in.

Uitbreidings-SmartBoxen ontgrendelen

Houd er rekening mee dat de Offline Open Codes zijn gekoppeld aan individuele SmartBoxen. Dit betekent dat als u uitbreidingsunits heeft, deze elk hun eigen lijst met unieke codes hebben, los van de Base SmartBox.

Offline sleutelbaktoegangscodes

Om de codes voor een specifieke bak te verkrijgen, gaat u als volgt te werk:

1. Log in op uw Keycafe-account en selecteerSmartBoxen.
  2. Navigeer naar de SmartBox die u wilt ontgrendelen en selecteer Problemen oplossen.
  3. Selecteer Offline Open Codesen selecteer onder het kopje Open bakken de blauwe pijl naast het baknummer dat u wilt openen en noteer één van de codes. Schakel de knop naast de code in om deze als gebruikt te markeren.
  4. Om de sleutelbak te ontgrendelen, gebruikt u het aanraakscherm op de doos en selecteert u Aanraakscherm om te starten.
  5. Selecteer Help & Meer.
  6. Selecteer Apparaatstatus.
  7. Selecteer Problemen oplossen.
  8. Voer de offline toegangscode in.

Eenmalige codes

Houd er rekening mee dat elke code slechts één keer kan worden gebruikt. Nieuwe codes genereren:

1. Log in op uw Keycafe-account en selecteer SmartBoxen.
  2. Navigeer naar de SmartBox die u wilt ontgrendelen en selecteer Problemen oplossen.
  3. Scroll naar beneden onder de offline bakcodes en selecteer onder het kopje Codes vernieuwende knop "Codes vernieuwen"